Metallintyöstökoneet

Metallintyöstökoneet tarjoavat mahdollisuudet monipuoliseen ohutlevyn työstöön, ja löydät ne JK. Koneen monipuolisesta tuotevalikoimasta. Pyrimme valmistamaan kaikki tuotteet omana tuotantona omissa tuotantotiloissamme aina suunnittelusta lopulliseen tuotteeseen asti, jotta pystymme varmistamaan työn laadun. Näin pystymme myös parhaiten reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Tarpeitasi vastaavat metallintyöstökoneet

Mallistostamme löydät metallintyöstökoneet esimerkiksi pellin taivuttamiseen. Tarkoitukseen löytyy sekä käsikäyttöisiä että sähkötoimisia kanttikoneita, jotka pystymme toimittamaan monilla eri kokoonpanoilla sekä taivutusleveyksillä. Pellin leikkaamiseen valikoimastamme löytyy kaarisaksia. Kaarisakset on varustettu vasteella, jota voidaan säätää helposti käsipyörästä ja lukita paikalleen vivulla. Lisäksi koneissa on levynpidätin, joka samalla toimii myös sormisuojana.


Metallintyöstökoneidemme valikoimasta löydät myös rainaleikkureita, jotka pituusleikkaavat, katkaisevat ja arkittavat peltiä. Leikkauslinja JK 2010 on helppokäyttöinen kokonaisuus, jonka käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Halkileikkuuterien säätäminen on nopeaa ja sitä helpottaa liukuva elektroninen mittalaite.

Erityispeltikoneet

Peltisten eristysputkiaihioiden valmistaminen onnistuu eristyspeltikoneella. Eristyspeltikoneessa on helppokäyttöinen elektroninen ohjainyksikkö, jolla konetta voidaan käyttää ja ohjelmamuistiin voidaan tallentaa reseptejä, jolloin ne pysyvät tallessa myös myöhempää käyttöä varten. Eristyspeltikone oikaisee, rei’ittää, sikkaa ja katkaisee pellin. Konetta voidaan laajentaa kuljettimella sekä sikkausrullallisella mankelilla.


JK 2010 -leikkauslinjaa sekä eristyspeltikonetta voidaan laajentaa automaattisella levyn valintalaitteella. Käytettävät pellit tuodaan haspeleilta valintalaitteelle, jonka jälkeen pellin vaihtaminen käy helposti kosketusnäytöltä. Valinta voidaan ohjelmoida myös suoraan reseptiin, jolloin kone vaihtaa pellin automaattisesti tarpeen tullen ja jatkaa työtä uudella pellillä. Valintalaitteeseen voidaan liittää haspelijärjestelmä, jossa on kahdeksan haspelia kahdessa kerroksessa. Kaikkien haspeleiden kantavuus haspelijärjestelmässä on 5 ton./haspeli ja suurin kelan leveys 1250 mm. Kelojen lataaminen haspeliin voidaan tehdä siltanosturilla tai trukilla.


JK Koneelta monipuoliset metallintyöstökoneet

Valikoimissamme olevat metallintyöstökoneet kattavat myös erilliset haspelit niin pellin kelaamiseen kuin purkamiseenkin. Tuotevalikoimastamme löydät myös mankelit levyn pyöristykseen sekä moottoroituna PLK/S ja veivikäyttöisenä PLK/M.

JK. Kone Oy - Ota yhteyttä!

Leikkauslinja JK 2010 JK Koneelta
Erityispeltikone JK Koneen valikoimasta

© JK. Kone Oy 2024 | Suomeksi | In English Ylös