Haspeli

Haspelit levyn purkamiseen sekä kelaamiseen kattavasta tuote­valikoimastamme.

Haspelit 5T ja 10T

Haspeli 5T on tarkoitettu kelojen purkamiseen, kun kelojen paino on enintään 5 000 kg ja leveys 1250 mm. Kelan nopeus säätyy automaattisesti levyn tunnistinvarren avulla ja sen suurin nopeus on 30 m/min. Levykelan vaihtaminen on helppoa sähkötoimisen kiristyksen ja avauksen ansiosta. Lisäksi haspelit on varustettavissa latausvaunulla, joka nopeuttaa kelan vaihtoa sekä hydraulinen levykelan painin, joka estää kelaa löystymästä.

Haspeli 10T soveltuu enintään 10 000 kg painoisten sekä 1 500 mm leveiden kelojen purkamiseen. Tässä mallissa levykelan kiristys ja avaus toimivat hydraulisesti ja hydraulinen levykelan painin kuuluu vakiovarustukseen.

Haspeli levyn uudelleenkelaukseen

Valikoimissamme on levyn uudelleenkelain, jonka jarrutus perustuu pyöriviin uretaaniteloihin. Pyörivillä teloilla pienennetään levyn naarmuuntumisen mahdollisuutta, koska peltiin kiinni jääneet roskat, esim. hiekan jyvät, eivät jää hankaamaan jarrutusyksikön läpi kulkevaa peltiä. Teloilla jarrutettaessa syntyvää energiaa voidaan käyttää hyödyksi kelaimen vetomoottorissa. Levykelojen reunojen suoruus varmistetaan jarrulaitteessa sijaitsevalla laseranturilla ja levynauhan sivusiirtäjän servo-ohjauksella.

Tuotevalikoimamme kattaa myös jäterainan kelaimen. Kelaimen nopeus seuraa tulevan nauhan nopeutta automaattisesti, lisäksi nauhan kireyttä on mahdollista säätää. Kelaimessa sijaitsevan levynauhan sivusiirtäjän avulla saadaan jäteraina kelattua tasaisesti koko kelan leveydelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme!

JK Koneen Haspeli-5T
Levyn uudelleenkelain JK Koneelta

© JK. Kone Oy 2024 | Suomeksi | In English Ylös